emag website

eMAG anunta data pentru Black Friday 2022

Articole pentru copii Black Friday Romania Electrocasnice Electronice IT&C

Astazi eMAG a facut anuntul care era asteptat de toata lumea, avand in vedere ca este magazinul online cu cele mai multe reduceri si cele mai multe produse la reducere:

eMAG organizeaza Black Friday 2022 in data de 11 noiembrie 2022

Anul trecut, Black Friday a fost organizat tot cu 2 saptamani inaintea celui „original” care are loc in America in fiecare ultima vineri din luna noiembrie. eMAG justifica aceasta devansare prin faptul ca ei doresc ca produsele comandate sa ajunga pana in data de 1 decembrie, ziua care simbolic marcheaza inceputul sarbatorilor. Avand in vedere numarul imens de produse care se cumpara de Black Friday, curierii sunt foarte ocupati cu livrarile, astfel incat si timpul de livrare creste considerabil.

Din experienta anilor trecuti, am observat ca eMAG reuseste sa livreze produsele comandate de Black Friday, chiar incepand cu a doua zi, ceea ce este un lucru extraordinar. Produsele comandate spre sfarsitul zilei de Black Friday au o perioada mai mare de livrare.

In 2021, Black Friday a inceput la eMAG de la ora 7.25.

In 2020, Black Friday a inceput la eMAG de la ora 7.35 iar in primele 20 de minute au fost facute comenzi in valoare de 86 de milioane de lei la mai bine de 150.000 de produse. Doar in ziua de Black Friday 2020, eMAG a inregistrat 12,4 milioane de vizite si produse comandate in valoare de 585,7 de milioane de lei.

Pe site-ul eMAG, fenomenul Black Friday este explicat asa:

Black Friday la eMAG are loc in fiecare an in luna noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. Evenimentul se desfasoara pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra. Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numara, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale. Black Friday la eMAG inseamna si reduceri ale partenerilor din Marketplace.

Va asteptam aici in ziua de 11 noiembrie 2022 pentru a vedea ce oferte speciale ne-a pregatit eMAG si in acest an.